EasyMaths.hu C programozás oktatóvideók

2014

C Programozás alapjai

Megrendelésre készített C programozás oktatóvideó sorozat az easymaths.hu oldalon.

Mit tud?

  • 10 fejezetből álló oktatóvideó sorozat
  • Mellékelt forrásfájlok, sok példa
  • 12 óra videóanyag

Álljon itt a kurzus bevezető szövege az easymaths.hu oldalról:

Napjainkban az emberek már szinte a billentyűzetre születnek, olyan korán kezdik a számtógéphasználatot – viszont mindenki csak használja a gépeket, senki sem tud rajta alkotni. Ebben a kurzusban megtanulhatod a programozás alapjait és megismerheted a C programnyelvet, ami a világ egyik legismertebb nyelve! Az itt megszerzett tudás jól jön akkor, ha informatikai pályára készülsz, ha emelt szintű informatika érettségit akarsz tenni vagy ha bárhol az életben szükséged van programozói tudásra.

A videók kitárgyalják a programírás rejtelmeit, a fordító működését, az összes programszerkezetet és bevezetnek Téged a kódolás világába. Azt mondják, hogy a programozók az algoRITMUSRA táncolnak – hát Te is táncolni fogsz!

Légy kezdő vagy középhaladó garantáltan tisztába kerülsz minden fontos tudnivalóval - és ha a felszedett tudásanyagot összekombinálod a saját szakterületeddel, akkor egy teljesen új világ nyílik meg előtted! A videósorozat középiskolásoknak és az egyetemet frissen kezdett programozni vágyó hallgatóknak ajánlott, de 16-tól 99 éves korig bárki fogyaszthatja!

A weboldal: easymaths.hu

Az oktatócsomag: [link]


Friss bejegyzések

Új projektek

Az oldal bármely tartalmának másolása csak a szerző írásos engedélyével lehetséges. Copyright © 1991- Horváth Loránd.

Generálta: Lorand Blog Engine 2017